Okouzlující designové produkty Classy

Zpět na blogové články Publikováno 9.08.2021

Přáli byste si neobyčejnou avšak stále decentní sanitární keramiku? Pak by vás mohly zaujmout produkty označené názvem Classy.


Nepřehlédnutelným znakem kolekce  vybraných produktů Classy jsou rovnoběžné vroubky na těle vybraných umyvadel, toalet a bidetů.

Jedinečnost kolekce podtrhuje i výběr barev – kromě bílé lesklé je v nabídce i bílá matná, zlato bílá a stříbrno bílá varianta.

Subtilní kulaté umyvadlo Classy je vhodné k umístění na desku a má průměr 40 cm.

Toalety Classy, stejně jako většina toalet Catalano, disponují revolučním splachovacím systémem bez splachovacího kruhu Newflush.

Chcete unikátní koupelnovou keramiku? | Volejte +420 724 338 850 Poptat zboží

Jméno:

Email:*

Telefon:

* označené položky jsou povinné

Zpráva:*

Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Rádi bychom Vás informovali o způsobu nakládání s osobními údaji, účelu a době jejich zpracovávání včetně kontaktních údajů správce. Všechny tyto informace jsou podrobně specifikovány: zde.