Znovuobnovená kolekce Verso

Zpět na blogové články Publikováno 26.06.2020

Jedna z nejstarších kolekcí - Verso, existující již od roku 2003, je zpět!

 

Verso, nejhranatější série, která byla na krátko zcela vylistována z produktů Catalano, je znovu na scéně. Její sortiment se nyní skládá z kompaktních a malých umyvadel a umývátek.

Tradiční hranaté tvary této kolekci a tenké hrany pro maximální možné využití kapacity umyvadla jsou optimalizované zejména pro malé prostory.

Kolekce se nyní sestává z pěti umyvadel na zavěšení /položení na desku, všechna o šířce 35cm, dále ze tří umyvadel taktéž o šířce 35cm pouze na položení a také ze tří malých umývátek, vhodných i do opravdu maličkých místností.

Více informací a produkty budou brzy následovat...

Chcete unikátní koupelnovou keramiku? | Volejte +420 724 338 850 Poptat zboží

Jméno:

Email:*

Telefon:

* označené položky jsou povinné

Zpráva:*

Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Rádi bychom Vás informovali o způsobu nakládání s osobními údaji, účelu a době jejich zpracovávání včetně kontaktních údajů správce. Všechny tyto informace jsou podrobně specifikovány: zde.