Nová kolekce Horizon

Zpět na blogové články Publikováno 28.02.2020

Dovolte, abychom vám představili zcela novou kolekci s názvem Horizon.

Pro tuto kolekci sanitární keramiky jsou charakteristické extrémně ploché povrchy. V rámcikolekce Horizon si můžete vybrat ze 3 zcela nových umyvadel s rozměry 70 × 35 cm, 60 × 35 cm a 50 × 35 cm.

Tato umyvadla jsou určena k instalaci na keramické desky v délkách 125 cm, 100 cm a 75 cm. Umyvadla mohou být instalována v pozicích na střed, vlevo či vpravo a mohou se tak stát součástí jakékoliv koupelny

Umyvadla, keramické desky, držáky na ručníky, ale také kovové konstrukce a nábytek budou dostupné hned v několika moderních barvách, které můžete mezi sebou libovolně kombinovat.

Oficiální uvedení kolekce Horizon proběhne v březnu letošního roku. Sledujte naše stránky pro více informací.

Chcete unikátní koupelnovou keramiku? | Volejte +420 724 338 850 Poptat zboží

Jméno:

Email:*

Telefon:

* označené položky jsou povinné

Zpráva:*

Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Rádi bychom Vás informovali o způsobu nakládání s osobními údaji, účelu a době jejich zpracovávání včetně kontaktních údajů správce. Všechny tyto informace jsou podrobně specifikovány: zde.